Leeg

*niet verwijderen*

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Spirea, familie van de Saxifragaceae. De bloemkleur is rozerood en de bloeitijd is van ca. augustus tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 25 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Bosrandplant.
Deze plant is zeer geschikt voor vrij open tuinen met slechts een enkele volwassen boom of heester. Verlangt een licht beschaduwde plek nabij bomen en heesters. De bodem moet voedselrijk en vochthoudend tot vochtig zijn. Groeit bodembedekkend en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Astilbe chinensis 'Serenade'? De Astilbe chinensis 'Serenade' is ook wel bekend als Spirea. Deze Saxifragaceae heeft een maximale hoogt van ongeveer 50 centimeter. De Spirea is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Astilbe chinensis 'Serenade'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u  er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Spirea niet!

  • Nederlandse naam: Spirea Wetenschappelijke naam: Astilbe chinensis 'Serenade' Type plant: Vaste plant
  • Geslacht: Astilbe Familie: Saxifragaceae Bloemkleur: Rood, Roze
  • Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee Bloeitijd: Augustus, September
  • Vochtigheid: Vochthoudend Zon / schaduw: Schaduw Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee